Un zâmbet frumos este ceea ce caută oamenii de toate vârstele. Vârsta nu a fost niciodată un motiv pentru a evita alinierea dinţilor strâmbi sau malpozitionaţi. Cu ajutorul diferitelor tipuri de aparate putem în prezent să personalizăm îngrijirea specifică necesităţilor şi stilului Dvs de viaţă, oferind confortul şi aspectul estetic dorit.
Aparatele dentare nu mai sunt doar pentru copii. Alinierea dinţilor poate fi realizată la orice vârsta dacă gingiile şi structura osoasă sunt sănătoase. Oferim o varietate de tratamente concepute pentru adulţi, folosind cele mai noi tehnici şi tehnologie care reduc considerabil nivelul de disconfort, scad frecvenţa vizitelor şi scurtează durata întregului tratament, cum ar fi bracket-uri auto-ligaturante, aparate transparente, aparate linguale (ascunse în spatele dinţilor) sau gutiere transparente care pot îmbunătăţi cazurile mai simple de aliniere inestetică a dinţilor.
Tratamentul ortodontic
la vârste mai avansate poate îmbunătăţi atât aspectul estetic şi respectul de sine cât şi sănătatea dinţilor şi gingiilor. Dinţii strâmbi şi o ocluzie defectuoasă pot contribui la pierderea de gingie şi os, carierea dinţilor, eroziunea anormală a smalţului şi suprafeţelor dinţilor, dureri de cap şi ale articulaţiei temporo-mandibulare.
Programaţi o consultaţie la noi în cabinet şi vom putea determina care sunt posibilităţile de tratament cele mai potrivite pentru Dvs. Un procent important al pacienţilor noştri sunt adulţi şi sunt de acord că niciodată nu este prea târziu să-ţi îmbunătăţeşti felul în care zâmbeşti.

Programare
Call Now Button