Prelucrarea datelor cu caracter personal

Dr. Raluca MORARU – Medic Specialist Ortodont vă mulţumeşte pentru încrederea acordată serviciilor medicale stomatologice prestate. Prin prezenta politică dorim să asigurăm siguranţa datelor Dvs cu caracter personal în interacţiunile Dvs cu medicul curant, cu site-web www.ortodont-cluj.ro respectiv cu paginile de socializare asociate.
Dr. Raluca MORARU – Medic Specialist Ortodont („operator” sau „noi”) înregistrată la Ministerul Finanţelor cu CIF 23346250, este operatorul datelor Dvs cu caracter personal („datele” sau „datele personale”) pe care le colectăm şi prelucrăm în cadrul interacţiunilor dintre noi.
Ne puteţi contacta oricând la cabinetul stomatologic în Cluj-Napoca, Str. Venus nr.6, la adresa de e-mail contact@doctormoraru.ro sau la numărul de telefon 0475020777.
Sunteţi în centrul atenţiei noastre şi dorim ca prin această politică de prelucrare a datelor personale („Politica”), emisă în conformitate cu legislaţia privind protecţia datelor (inclusiv Regulamentul (EU) general privind protecţia datelor persoanelor fizice nr. 2016/679) – „Regulamentul UE” sau GDPR), să vă oferim în mod transparent, clar şi uşor de citit şi de înţeles, informaţii privind prelucrarea datelor Dvs.
Pentru comunicări în scopuri medicale ce ţin în mod direct de tratamentul Dvs, comunicări privitoare la programările vizitelor/consultaţilor în vederea finalizării în bune condiţii a tratamentului şi comunicări de tip comercial (campanii, promoţii), solicităm de la Dvs: nume şi prenume complete, număr de telefon, adresă de e-mail, adresă de domiciliu.
Dacă ne-aţi dat acordul (consimţământul) să vă trimitem confirmări ale programărilor/vizitelor medicale, oferte personalizate prin reclame adresate, şi atât timp cât nu vă veţi retrage acest acord conform prezentei Politici, vom folosi numărul Dvs de telefon şi adresa de e-mail în vederea îndeplinirii acestor scopuri.
În mod excepţional şi conform legii, vom putea furniza organelor de urmărire penală ori altor autorităţi sau instituţii competente, în cadrul unor proceduri/investigaţii formale ori a altor demersuri prevăzute de lege, conform procedurii prevăzute de lege, următoarele tale date: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon. Vom documenta orice astfel de demers.

Social Media

Dacă ne daţi Like pe pagina de Facebook sau ne urmariţi pe Platformele de socializare (Pinterest / Instagram / Youtube / Twitter / Google+, etc), sau dacă ne furnizaţi, din proprie iniţiativă, orice alte date personale de pe oricare din aceste platforme de socializare, vom primi aceste date fără a le utiliza altfel decât pentru a putea comunica cu Dvs şi, eventual, pentru a soluţiona solicitările Dvs.

Contact

Vă stăm la dispoziţie pentru orice nelămuriri, clarificări sau orice detalii de care aveţi nevoie cu privire la prezenta Politică şi la prelucrarea datelor Dvs de catre noi. Ne puteţi contacta şi pentru orice sugestii sau comentarii legate de această Politică sau modul în care colectăm şi utilizăm datele Dvs, la adresa de e-mail: contact@doctormoraru.ro
Am numit un Responsabil cu protecţia datelor pe care îl puteţi contacta cu privire la orice aspect privind prelucrarea datelor cu caracter personal, la adresa de email: admin@doctormoraru.ro
Prezenta Politică va putea fi modificată/actualizată oricând de către noi, conform propriei decizii, cu punerea la dispoziţia persoanelor vizate a versiunilor actualizate.

Dr. Raluca MORARU, Medic Specialist Ortodont

prelucrarea datelor ortodont cluj

Programare
Call Now Button