Totul despre aparatele de contenţie

Scoateţi-vă aparatul de contenţie atunci când mâncaţi … şi întotdeauna folosiţi cutia de protecţie a acestuia pentru păstrare! (majoritatea aparatelor de contenţie se pierd în săli de mese, cantine sau restaurante).
Curăţaţi aparatul de contenţie cu grijă o dată pe zi cu periuţa şi pasta de dinţi. Folosiţi apă călduţă şi nu fierbinte. Prin periaj înlăturaţi placa dentară şi eliminaţi mirosurile. Materialele ortodontice pentru curăţare (pastilele efervescente Corega Tabs, de exemplu) pot fi folosite dar nu înlocuiesc periajul.
Când nu purtaţi aparatul de contenţie, acesta trebuie păstrat ÎNTOTDEAUNA în cutia lui de protecţie. Animalele de companie le iubesc!
La început vi se poate părea dificil să vorbiţi. Exersaţi vorbirea, cititul sau cântatul cu voce tare pentru a vă obişnui mai repede cu aparatul de contenţie.
Aparatele de contenţie sunt casabile, deci manipulaţi-le cu grijă. Dacă vă pierdeţi sau deterioraţi aparatul de contenţie vă rugăm să ne contactaţi cât mai repede posibil.
Dacă aveţi întrebări sau va îngrijorează ceva în legătură cu aparatul de contenţie sau dacă aparatul de contenţie trebuie ajustat, vă rugăm să ne contactaţi. Vă recomandăm să nu încercaţi să le ajustaţi Dumneavoastră!
Întotdeauna aduceţi cu Dvs aparatul de contenţie la vizita următoare la cabinet.
Înlocuirea unui aparat de contenţie este costisitoare … cu puţină grijă ele pot dura ani de zile!
Scoateţi-vă aparatul de contenţie atunci când înotaţi.
Păstraţi aparatul de contenţie ferit de apă fierbinte, bordul încins al maşinii, buzunare, maşina de spălat rufe respectiv de spălat vase şi şerveţele (din motive de igienă).

Programare
Call Now Button